Armonia Terapi

14801202_1198249323602870_863761737_n.jpg

Heisann!

Mitt navn er Jane Siri Eikås

og er grunder av Armonia Terapi.

Startet opp i Åsane høsten 2016.

Våren 2018 flyttet klinikken til Bryggen, Lodin Lepps gt.2b

 

Jeg er en erfaringsbasert helthetsterapeut, som betyr at disse

behandlingene jeg utfører er helseutfordringer jeg selv har slitt

 med tidligere uten at jeg fikk noen videre forståelse eller hjelp. 

Som tidligere aktiv i idrett og senere som trener, så jeg at det var mange

som slet med de samme utfordringene; ryggvondt og diverse idrettsskader.

Metoden som hjalp meg; Lock-foot var det da ingen som kjente til. Denne frustrasjonen over å se unge håpefulle idrettstalenter få knust drømmen sin pga. skader og lange skadeavbrekk var det som inspirerte meg i gå i lære og å kurse meg i de ulike behandlingene som jeg nå utøver.

Paradokset er at det nå som jeg ikke er tilknyttet idretten lenger, så er det mest voksne som sliter med vedvarende ryggplager som jeg behandler. Idrettslagene har sine spesialister på idrettskader, men det er fortsatt få der som har kjennskap til Lock-foot.  Vekker dette interesse, så er det bare å ta kontakt. Gir gjerne informasjon om erfaringer fra idretten.

Så de ungdommene jeg nå behandler kommer fordi foreldrene anbefaler.

Det viser seg også at mange av oss har føtter og legger som ikke er optimale.

Har en ryggplager, så er det også trøbbel med føttene. Jeg har gode behandlinger som lindrer smerter og øker fleksibilitet i legger og føtter.

Navnet Armonia er italiensk og betyr harmoni, og leder også til den andre

behandlings metoden jeg utøver; kuldeterapi med Cryo21.

Dette er en ny italienskutviklet teknologi som gir mange ulike behandlingsmuligheter. Jeg bruker den i hovedsak til lindring av smerter i muskler og ledd, her er den en ny kjærkommen og unik problemløser.

I tillegg er den nydelig å bruke på spenninger som har satt seg i ansiktet. Har egen behandlingsonde med rav farget lys til denne behandlingen. Lyset gir en ekstra glød til ansiktet. Når vi har gått over tid med mye smerter, krymper og rynker vi ansiktet vårt. Denne behandlingen fjerner år fra ansiktet; reduserer spenninger, reduserer rynker, strammer opp huden, vitalisere huden og alt på en harmonisk og naturlig måte.

Dette er en populær ansiktbehandling både for kvinner og menn.

Det er bare og ta turen :)

Jeg ønsker deg hjertelig velkommen. 

Som Lock-foot terapeut har jeg gått i lære hos Anne Cathrine Wetteland Kristiansen som driver Helsesprederen.com og klinikk i Ski. Hun har selv gått i lære hos tannlegen Kjell Bjørner som oppdaget denne dysfunksjonen og som sammen med andre helseterapeuter utviklet metoden Lock-foot. Hun har fått rettighetene til forskningen og arbeidene hans. Vi har et tett samarbeid og sammen holder vi foredrag og kurs i Lock-foot.

Som Cryo21 terapeut har jeg gått lære hos Dui Clinique i Tøsberg tatt de kurs de tilbyr i ulike Cryo21 behandlinger og oppfølgingskurs i smerte behandling.

Har også flere års erfaring som instruktør i å opplære nye Cryo21 behandlere.

Physio Energetisk Kiropraktikk, som er en myk korrigering av ryggens virvler, brukes her som et supplement til Lock-foot behandlingen.

Har her gått i lære hos John Hetlelid i Stavanger.

Energibalansering med chakralys og eteriske oljer. Er en spennende magisk behandling for nysgjerrige sjeler. Roer ned og åpner energibaner i kroppen.

Har gått i lære og kurset hos Audery på Dui Clinique i Tønsberg.

Magisk velvære.

 

 

Send oss en e-post!

Thanks! Message sent.

Kontakt: