Armonia Essentials

 

Hva er eteriske oljer?

Har du noen gang blitt fortryllet av lukten av en furuskog, beundret en roses søte duft eller oppløftet av den friske duften til en nyskåret sitron eller appelsin? 

Ja da har du opplevd de aromatiske kvalitetene til eteriske oljer. De er naturlige, aromatiske komponenter som finnes i frø, bark, røtter, blomster og andre deler av plantene. Eteriske oljer gir plantene deres unike duft, de beskytter planter og spiller en viktig rolle i blomsterbestøvningen.  

Som utdannet gartner har jeg jobbet med planter i flere år, men det var først senere som behandler jeg fikk øynene opp for de essensielle oljenes bruksområder. Planter har blitt brukt i tusenvis av år for å behandle og lindre smerter og ubehag, i matlaging, og i hudpleie. Jeg bruker selv flere oljer i behandlinger spesielt mot smerter og ulike lidelser. De kan brukes topisk, ved å smøres utblandet med en bæreolje på huden, men også aromatisk ved å puste inn oljen, eller ved å bruke en diffuser til å spre duften i rommet. 

Luktesansen vår er nært knyttet de områdene i hjernen som behandler følelser. Nyere forskning viser at forskjellige oljer kan virke inn på de mange systemer i kroppen, da følelsene våres virker inn på mange systemer i kroppen.

Eteriske oljer blir fort absorbert av  lukte reseptorene, som har en direkte link til det limbiske systemet. Det er den delen av hjernen som støtter flere forskjellige funksjoner inkludert lukt, følelser, oppførsel og minner. Ved å puste inn en eterisk olje påvirker vi følelsene våre og humøret vårt raskt. Noen eteriske oljer har en oppløftende effekt, mens andre er mer beroligende.

Den norske "familiepakken" er den desidert beste starten om du vil ta ansvar for egen helse og velvære. Og du får mest verdi for pengene.

Den inneholder ni eteriske oljer: Sitron, Vill Appelsin, Frankincense, Lavendel, Oregano, Rosmarin, Peppermynte, Digest Zen og On Guard.

Kokosolje, for å tynne ut oljene og til massage.

Veggie caps (kapsler for å kunne ta oljer internt)

Petal diffuser, et 'must' for å bedre inneklima og for nyte aromaterapi.

Hjemmet ditt har aldri luktet bedre før.

Totalt koster Familiepakken 2.800kr, men har en verdi på over 4.000kr.

Prisen inkluderer frakt, moms, toll og medlemskap i dōTERRA.

Det er overhodet ingen forpliktelser. Du kan når som helst velge å avslutte. Du kan være medlem uten å kjøpe noe mer.

Ingen binding. Ingen kjøpeplikt.

Som terapeut er jeg konsulent for doTerra, som er et latinsk navn som betyr gaver fra jorden. De ikke selger sine produker på en hylle i en butikk, men du kjøper et medlemskap (gratis ved bestilling av pakker) og at du selv kan bestille via nettsiden, som i en nettbutikk. Med på kjøpet får du med meg som din oljeveileder, og tilgang til vår facebookgruppe og mer opplæringsvideoer dersom om du ønsker det.

Når du melder deg inn får jeg en epost fra doTERRA og jeg sender deg da en velkomst epost med all informasjon. Jeg vil da hjelpe deg til med å guide deg til de bruksområdene som vil passe deg best med de behovene og med eventuelle utfordringer du har, itillegg til informasjon i sikker bruk.

doTERRA er det lendende eteriske olje selskapet i verden. De er også mye av grunnen til eteriske oljers økende popularitet.  Når du blir medlem i doTERRA er det ingen kjøpsplikt eller noe problem å melde seg ut, bare masse fordeler. Og ikke minst er doTERRA ett transparent selskap som driver mer testing enn noe annet selskap, også av en uavhengig tredje part. De oppgir en kode på hver flaske så du kan gå inn å lese alt av informasjon om hva oljen du holder i hendene består av. De driver mye hjelpearbeid i verden og betaler bøndene som høster råmateriale mer enn noe annet selskap. Når du handler fra doTERRA kan du være sikker på at du utgjør en forskjell i verden.

En dråpe av gangen healer vi verden sammen.

Trenger du hjelp til å bli medlem, send meg en epost så hjelper jeg deg gjerne. Dersom du ønsker å sette sammen en annen pakke kan jeg ordne det.

Hvis du vil vite mer før du bestemmer deg, kan du komme på intro klasse i eteriske oljer på min klinikk på Bryggen i Bergen.

Se facebook for mer informasjon.

  • Facebook
Bli medlem:

Hvordan melde deg inn; 

For å melde deg inn følger du disse enkle stegene:

Trykk her for å melde deg inn. 

  1. Velg Join & Save

2. Skroll ned og velg Join doTERRA

3. Velg Europe, og deretter Norway.

4. Trykk ok på den gule boksen som dukker opp.

5. Krysser du av for Wholesale Customer for å lage kundekonto, velg Wellness Advocate hvis du er interessert i muligheten til å jobbe med doTerra (du kan også endre til det senere) og Continue.

6. Fyll inn all personlig info, velg ditt eget passord.

7. Enroller ID skal være 7524599. Trykk verify for å se at det er Jane Eikås. Veldig viktig!

8. Når du kommer til bestillingssiden, så blar du deg flere steg mot høyre helt til det kommer opp et kit som heter Family Essential Kit Norway. Du velger dette og går videre til betaling.

Når du melder deg inn via min link, så vil jeg få en e-post av doTERRA, og jeg vil da sende deg all info du trenger. Det er overhodet ingen forpliktelser. Du kan når som helst velge å avslutte. Du kan være medlem uten å kjøpe noe mer.

Ingen binding. Ingen kjøpeplikt. Bare massevis av muligheter!

jane.armonia@gmail.com

Lodin Leppsgate 2B, 5.etg. Bryggen, Bergen

mob: 47270870

©2016 BY ARMONIA TERAPI. PROUDLY CREATED WITH WIX.COM